Spring naar content
Werken bij

Werken bij ODA

Omgevingsdienst Achterhoek (ODA) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en Zutphen en de provincie Gelderland. De Achterhoek is een prachtig groengebied om te wonen, werken en recreëren. Om dit zo te houden, zetten 75 ODA-medewerkers zich dagelijks in op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving van de milieuwetgeving.

Werk je bij ODA, dan werk je in een organisatie die zich voortdurend ontwikkelt en inspeelt op nieuwe wetgeving, de veranderende omgeving en nieuwe wensen van onze partners. Daarom investeren wij in opleiding en ontwikkeling. Onze kennis en kunde zit bij jou en je collega-professionals. We waarderen goede ideeën, want die brengen ons dichter bij ons doel: het behouden van onze mooie, veilige en schone Achterhoek.

  • Wil je werken bij ODA?

    Alle actuele vacatures van de Gelderse Omgevingsdiensten staan op onze werkenbij-website. Hier vind je ervaringen van collega’s, vacatures, arbeidsvoorwaarden en meer.

  • Open sollicitatie

    Is er op dit moment geen passende vacature, maar zou je wel willen werken bij ODA? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief toe.