Proclaimer

Dit is de officiële website van Omgevingsdienst Achterhoek.

Inhoud van de website

Wij streven ernaar om deze website actueel te houden en te voorzien van de juiste informatie.

Komt u toch iets tegen wat volgens u verouderd is of niet klopt? Dan horen wij graag van u, zodat wij het kunnen aanpassen. U kunt ons hiervoor een e-mail sturen.

Toegankelijkheid

Wij willen dat alle bezoekers van onze website de informatie kunnen vinden die zij zoeken. Alle websites van de overheid moeten voldoen aan toegankelijkheidseisen. In onze toegankelijkheidsverklaring leest u meer over de toegankelijkheid van deze site.

Privacy

Wij doen er alles aan om uw privacy goed te beschermen. In onze privacyverklaring leest u hoe wij dit doen.

Documenten bekijken

Op deze website kunt u op verschillende pagina’s documenten downloaden. Dit zijn bijna altijd pdf-documenten. Om pdf-documenten te kunnen downloaden, heeft u Adobe Reader nodig. Download hier de meest recente versie van Adobe Reader.

Beeld en teksten

Wilt u inhoud van deze site gebruiken? Bijvoorbeeld een nieuwsbericht, illustratie of folder? Voor persoonlijk, dus niet-commercieel, gebruik is dit toegestaan. Voor commercieel gebruik kunt u contact met ons opnemen.

Op deze website zijn diverse foto’s te zien die gemaakt zijn door onze collega Maurice Tanke.

Links naar andere websites

U komt op deze website regelmatig verwijzingen tegen naar andere websites. Hier kunt u bijvoorbeeld meer informatie vinden over een bepaald onderwerp. U verlaat daarbij onze website. Wij zijn bij websites waarnaar wij linken niet verantwoordelijk voor de inhoud en correctheid, of voor het naleven van de (privacy)wetgeving.