Werken bij de Gelderse Omgevingsdiensten: ‘Jouw werk: overal om je heen’

De zeven Gelderse Omgevingsdiensten zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Alle vacatures vind je nu op de nieuwe vacaturewebsite WerkenbijGO.nl. Ook start er deze week een campagne, waarin het werk van de Gelderse Omgevingsdiensten centraal staat. Met interviews en ervaringsverhalen in tekst en beeld laten we zien dat we veel interessante en uitdagende functies hebben.

Altijd een omgevingsdienst in de buurt

Zinvol en mooi werk, dat doen we bij de omgevingsdiensten. En we willen dat nog veel meer mensen daarvan weten! Daarom draait onze campagne om de boodschap ‘Jouw werk: overal om je heen’. Van de IJssel tot Rivierenland, van de Achterhoek tot de Veluwe: wij werken in heel Gelderland elke dag aan een fijne en veilige plek om te wonen, werken en ontspannen. Bovendien kun je in heel Gelderland bij een omgevingsdienst aan de slag: er is altijd wel een omgevingsdienst in de buurt.

https://youtu.be/YrMsD-1NzHI

Volg ons overal

Op de nieuwe website www.werkenbijgo.nl vind je alle vacatures van de zeven omgevingsdiensten in Gelderland. Ook zijn we actief aanwezig op FacebookInstagram en LinkedIn. Volg onze kanalen, blijf op de hoogte van de laatste vacatures en ontwikkelingen bij de Gelderse Omgevingsdiensten en word onze nieuwe collega!

Bekijk in deze filmpjes hoe onze collega’s hun werk ervaren:

https://youtu.be/SdNLj_RPGOY