Omgevingsdienst Achterhoek

Presentatie Bodemkwaliteitskaart en Nota bodembeheer

17 december 2020

De regio Achterhoek* heeft gezamenlijk de Bodemkwaliteitskaart en Nota bodembeheer geactualiseerd, ook voor PFAS-verbindingen. Deze kaarten en nota moeten nog door de colleges en raden van alle gemeenten worden vastgesteld. Pas daarna zijn de stukken bruikbaar. We verwachten dat dit in maart/april 2021 gebeurt. We houden u hiervan op de hoogte.

Voordat wij de kaarten en de nota laten vaststellen, willen wij deze eerst presenteren aan de gebruikers. De presentatie vindt plaats op donderdag 7 januari 2021 van 10.00 tot 12.00 uur. De link voor de presentatie sturen wij uiterlijk op 5 januari 2021 per e-mail.

Alle bekende gebruikers van de Bodemkwaliteitskaart en Nota bodembeheer ontvangen een uitnodiging voor deze presentatie. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wel interesse, stuur dan een e-mail naar bodem@odachterhoek.nl. Dan zorgen wij ervoor dat u aan de lijst wordt toegevoegd.

Hieronder kunt u de documenten downloaden.
Bodemkwaliteitskaart
Nota bodembeheer

*de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en Zutphen