Omgevingsdienst Achterhoek

Een frontoffice voor de ODA

9 oktober 2017

Vanaf begin september beschikt de ODA nu ook over een frontoffice. Dat betekent dat wij nu ook rechtstreeks telefonisch bereikbaar zijn voor vragen over lopende zaken.

De meeste contacten verliepen eerder alleen via de email of via de gemeente. Door ook telefonisch contact mogelijk te maken kan de ODA sneller en rechtstreeks vragen beantwoorden.  De frontoffice is bedoeld voor vragen over lopende zaken of vragen over vergunningprocedures en toezicht. Milieuklachten moeten nog steeds gemeld worden aan het provincieloket via S@men. Daar worden alle klachten geregistreerd en vervolgens naar de juiste omgevingsdienst gestuurd. Ook als u geen klacht heeft maar wel iets wilt melden dat u heeft gezien, gehoord of geroken, kunt u dit aangeven bij het provincieloket.

Het telefoonnummer waarop u de ODA kunt bellen is 06 10 57 80 53. Wij zijn bereikbaar van ma t/m do tussen  9 en 12 uur en tussen 12.30 en 16.30 uur. Op vrijdag tussen 9 en 12 uur. En u kunt ons nog steeds een email sturen via info@odachterhoek.nl.